Γενικές Πληροφορίες
Glyfada Golf Club of Athens

Το επίσημο handicap σας, φυλάσσεται στα αρχεία του Ομίλου μας και στο μητρώο αθλητών μας. Στο website του Ομίλου www.ggca.gr θα μπορείτε να βλέπετε την ενημερωμένη λίστα των handicap.

Είναι προσωπική σας ευθύνη να ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία την Γραμματεία του Ομίλου, έτσι ώστε να λαμβάνετε όλα τα νέα μας, αθλητικά ή κοινωνικού περιεχομένου, γρήγορα, σωστά και έγκυρα.

Όλοι οι αγώνες που διοργανώνονται είναι σύμφωνοι με το USGA R&A Rules of Golf.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.ggca.gr , για πληροφορίες και ημερομηνίες που σχετίζονται με τους αγώνες. Εκεί θα βρείτε το ετήσιο πρόγραμμα όλων των τουρνουά.

Οι πληρωμές των συνδρομών γίνονται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου ή μέσω POS στα γραφεία του Ομίλου μας.

Σημείωση:
​Ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών είναι αθλητικό σωματείο. Δεν διαχειρίζεται το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας ”Κων. Καραμανλής”, ούτε τον χώρο εστίασης και κοινωνικών εκδηλώσεων, ο οποίος στεγάζεται μέσα στο γήπεδο της Γλυφάδας.

Μέλη

​Για να μπορείτε να συμμετέχετε στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Ομίλου Γκόλφ Γλυφάδας Αθηνών, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Τα ενεργά μέλη του ομίλου μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένο πιστοποιητικό Handicap το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς.

Εγγραφή

Για τα νέα μέλη η εγγραφή του Ομίλου είναι η ακόλουθη:

Ατομική εγγραφή: 120 ευρώ

Οικογενειακή Εγγραφή : 120 ευρώ για το πρώτο μέλος και 60 ευρώ για κάθε επόμενο

Ετήσια συνδρομή

Η ετήσια συνδρομή του Ομίλου είναι η ακόλουθη:

Ατομική/ετήσια συνδρομή: 120 ευρώ

Οικογενειακή/ετήσια συνδρομή: 120 ευρώ για το πρώτο μέλος και 60 ευρώ για κάθε επόμενο

​Η ετήσια συνδρομή αφορά την περίοδο 1η Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου του εκάστοτε έτους.

Home Club / Μεταγραφές

Οι εγγραφές ορίζονται σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ. Η περίοδος μεταγραφών ορίζεται μία φορά το χρόνο, από 15 Φεβρουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου.​Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές και τις δραστηριότητες του ΟΓΓΑ μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του ομίλου.

Ο.Γ.Γ.Α.
Απαραίτητα έγγραφα Εγγραφής

Για να μπορείτε να συμμετέχετε στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Ομίλου Γκόλφ Γλυφάδας Αθηνών, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος.

​Στα επισυναπτόμενα αρχεία που ακολουθούν, μπορείτε να βρείτε την Αίτηση Εγγραφής για τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών (θα πρέπει να αποστέλλεται μέσω e-mail συμπληρωμένη, προς έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου μας), την Αίτηση Εγγραφής Αθλητή (για εγγραφή στην Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ) καθώς και την Κάρτα Υγείας (υπογεγραμμένη από καρδιολόγο).

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, σχόλιο που σχετίζεται με τον Όμιλο μας και την γενικότερη λειτουργία του, μην διστάσετε να στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.